banner Pieter Konijn
NIEUWS - Cast

Jan van den Brink nieuwe programmeur ’t Hoogt

15 maart 2017

Jan van den Brink wordt per medio april de nieuwe programmeur van Filmtheater ’t Hoogt in Utrecht. Van den Brink is nu nog werkzaam als manager publieksevenementen bij CineMec Utrecht en was daarvoor programmeur bij Filmtheater De Lieve Vrouw in Amersfoort, EYE Amsterdam en in Filmhuis Oosterhout.

Van den Brink (1962) begint op 18 april in zijn nieuwe functie. Hij is enthousiast: ‘Filmtheater ’t Hoogt ontwikkelt met succes steeds meer programma’s rondom film en beeldcultuur. Ik zal de ingeslagen weg met enthousiasme voortzetten en Filmtheater ’t Hoogt verder ontwikkelen als een plek waar je je kunt laten verrassen door onderscheidende arthousefilms en bijzondere projecten waarin het medium film tegen andere disciplines aanschuurt.’

Het aanbod van Filmtheater ‘t Hoogt bestaat voornamelijk uit films van niet-westerse en jonge, onbekende filmmakers. Voor specifieke doelgroepen selecteert en programmeert het theater opvallende producties uit het buitenland, re-releases en klassiekers. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan nieuwe ontwikkelingen in de beeldcultuur.

Eerder deze maand werd Marina Blok lid van de Raad van Toezicht van Filmtheater ‘t Hoogt. Blok werkt bij de NTR als hoofd drama en was  en coproducer van onder meer Wolf, Layla M en Tonio.

 


Jan van den Brink / Ilona van Genderen Stort

 

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner_USHIO240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie