Gek van Oranje
NIEUWS - Cast

Jeffrey de Graaff vertrekt bij eOne

13 oktober 2016

Jeffrey de Graaff vertrekt bij filmdistributeur Entertainment One. Hij verlaat de filmsector om terug te keren naar de muziekwereld. De Graaff begint 1 november aanstaande bij AT Bookings. Dat bedrijf ontwikkelt live-carrières voor een breed aanbod van nationale en internationale artiesten. Hij wordt daar general manager. Vrijdag 28 oktober is de laatste werkdag van de Graaff bij Entertainment One.

Jeffrey de Graaff bekleedde de functie van director film voor Entertainment One Benelux sinds maart 2012. Daarvoor was hij onder meer werkzaam bij de Persgroep als marketingmanager van de Volkskrant. Hij heeft van 2006 tot 2010 ook nog voor Bridge Entertainment Group gewerkt. Hij begon zijn loopbaan echter in de muziekwereld.

'Ik was niet op zoek, maar dit aanbod kwam op mijn pad. Ik wilde graag nog een keer terugkeren naar de muziekwereld', aldus De Graaff in een reactie.

Bij Entertainment One was Jeffrey de Graaff als verantwoordelijke voor de business unit Film in Benelux betrokken bij de release van films als Bon Bini Holland, The Hateful Eight, Now You See Me, Rokjesdag, en alle Mees Kees films.

Entertainment One is nog zoekende naar de kandidaat die de vacante positie kan gaan invullen.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
vacature
BannerIjslandBende_2
Banner CineJobs240x180px
17102.BARCO.HollandFilmNieuws.onlinebanner.v2
9694_BVHV_BANNER_HFN(240x180px)
Banner-HLIV-240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN
9695_WILD_BANNER_HFN(240x180px)