banner Pieter Konijn
NIEUWS - Cast

Jenny Canters naar IFFR

07 september 2016

Vorige week is de voormalige publiciteitscoördinator van Lumière gestart als press officer bij het International Film Festival Rotterdam (IFFR).

Bij het IFFR zal zij zich gaan bezighouden met pr en de internationale pers. Belangrijkste doel: het verstevigen van de positionering van het festival in de (inter)nationale filmindustrie. Met de komst van Jenny is het persteam van IFFR, dat verder bestaat uit Cathelijne Beijn en Fleur van den Breemer, nu een trio.

Jenny Canters (1986) werkte eerder bij Topkapi Films en het Festival Cinéma Arabe. De afgelopen jaren was ze werkzaam bij Lumière, waar ze verantwoordelijk was voor de publiciteit van de films en series van de distributeur, met als hoogtepunten BoyhoodTurist, The Red Turtle, en het derde seizoen van de Scandinavische crime-serie The Bridge

Jenny Canters is bereikbaar via internationalpress@IFFR.com

 

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180
Dorst_HFN