Gek van Oranje
NIEUWS - Cast

Klaas de Jager nieuwe managing director Independent Nederland

30 april 2015

Per 1 juli aanstaande wordt Klaas de Jager de nieuwe managing director van Independent Films Nederland. Hij volgt hiermee Rachel van Bommel op, die deze functie sinds mei 2004 bekleedt.
De afgelopen vijf jaar leidde Klaas het Sales Theatrical Department van Independent Films Nederland. In die hoedanigheid was hij nauw betrokken bij de aankoop en/of ontwikkeling van grote bioscoophits als The Hunger Games, Twelve Years a Slave en Gooische vrouwen 1 en 2. De Jager is buitengewoon verguld met de nieuwe uitdaging. ‘Ik heb ontzettend veel zin om, samen met mijn collega's, het succes van Independent Films voort te zetten.’

Rachel van Bommel  zal zelf binnenkort haar toekomstplannen ontvouwen. In elk geval zet ze de productieactiviteiten binnen haar eigen bedrijf Millstreet Films voort. De eerstvolgende film van Millstreet is de Esther Verhoef-verfilming Rendez-vous, die op 4 juni in première gaat. 

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

BannerIjslandBende_2
17102.BARCO.HollandFilmNieuws.onlinebanner.v2
Banner-HLIV-240x180
9694_BVHV_BANNER_HFN(240x180px)
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px
vacature
9695_WILD_BANNER_HFN(240x180px)