banner Pieter Konijn
NIEUWS - Cast

Lisette Ruitenberg weg bij Lumière

03 december 2016

Lisette Ruitenberg

Gisteren was de laatste werkdag van Lisette Ruitenberg bij filmdistributeur Lumière. Ruitenberg, die marketingmanager was, nam na circa vijf jaar afscheid.

Dat zij zou vertrekken bij Lumière was al enige tijd bekend. Afgelopen zomer werd al duidelijk dat Lumière moest reorganiseren.

De marketingtaken van Lisette worden overgenomen door Simon Wullens voor bioscoopreleases en Thomas van den Hoek voor home entertainment.

Lisette Ruitenberg werkte in het verleden onder meer voor Independent Films, Rinkel Film & Television, A-Film en Buma Cultuur. Bij Lumière was ze onder meer betrokken bij de release van film als The Iron Lady, Shaun het schaap, The Red Turtle en Boyhood.

Lisette weet nog niet wat haar nieuwe uitdaging gaat worden.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN
LadyBird
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px