banner Pieter Konijn
NIEUWS - Cast

Lumière neemt afscheid van Jenny Canters

02 augustus 2016

Vandaag is de laatste werkdag van publiciteitscoördinator Jenny Canters bij distributeur Lumière Publishing. Na drie jaar komt er een einde aan haar dienstverband bij de groep.

Begin juni liet directielid en medeoprichter Jan Declercq Holland Film Nieuws al weten dat een forse reorganisatie noodzakelijk was geworden als gevolg van daling van inkomsten door het grootschalig illegaal downloaden van films en series. De gevolgen hiervan noopt de filmmaatschappij in Nederland en België het personeelsbestand met een kwart in te krimpen. In Nederland moeten vier werknemers naar een andere baan uikijken, in België zeven. In totaal zijn bij het bedrijf 40 werknemers in dienst.

Jenny Canters' werkzaamheden zullen worden overgenomen door Thomas Fransman / thomas@lumiere.be daar waar het de bioscoopreleases betreft en door Thijs Verhaeren / thijs@lumiere.be en Veerle Creve / veerle@lumiere.be daar waar het Lumière Home Entertainment betreft. 

Overigens liet Jenny Canters weten in september terug te keren in de filmwereld en met een nieuwe baan te starten. Welke dat is... we houden jullie op de hoogte. 

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN
LadyBird
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180