banner Pieter Konijn
NIEUWS - Cast

Marten Rabarts wordt hoofd EYE International

08 januari 2015

Marten Rabarts volgt Claudia Landsberger op als hoofd EYE International, het onderdeel van EYE dat zich inzet voor de internationale marketing en promotie van Nederlandse films. Rabarst is nu nog hoofd development & training van de National Film Development Corporation in India. Eerder was hij twaalf jaar artistiek directeur van het Binger Filmlab in Amsterdam.
Rabarts begon zijn carrière als acteur en danser. Daarna werkte hij onder andere in Londen bij PolyGram Filmed Entertainment en bij Working Title. Hij was betrokken bij films als Priscilla Queen of the Desert en Kids van Larry Clark. In India was hij onder meer betrokken bij de film The Lunchbox.
Rabarts begint 1 maart aanstaande aan zijn nieuw baan.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180