banner Pieter Konijn
NIEUWS - Cast

Nathalie Hogendoorn nieuwe communicatiemanager Pathé

08 september 2016

Nathalie Hogendoorn

Nathalie Hogendoorn is op 15 augustus jongstleden aangetreden als brand- & communicatiemanager bij bioscooponderneming Pathé. Zij gaat zich richten op onder andere merkcampagnes en pr. In de functie rapporteert zij aan Rutger Severens, manager marketing bij Pathé.

Nathalie Hogendoorn was voorheen brandmanager bij Nuon. Daarvoor werkte zij in verschillende marketing- en communicatiefuncties. Zij studeerde af aan de VU als master in marketing.

'Pathé is als marktleider met vijfentwintig bioscopen inclusief CineMec, voor mij een heel interessante werkgever. Bovendien is de bevlogenheid en trots bij de filmfans, zoals we onze collega’s ook wel noemen, mij direct opgevallen bij binnenkomst', aldus Nathalie.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner CineJobs240x180px
LadyBird
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180
Dorst_HFN