banner Pieter Konijn
NIEUWS - Cast

Nienke Poelsma wordt hoofd Cinekid for Professionals

26 juni 2015

De filmmarkt van het Cinekid Festival heeft een nieuwe leiding. Nienke Poelsma, zelf afkomstig van CineMart IFFR, volgt Fleur Winters op.

Niet iedereen zal weten dat ’s werelds grootste kinderfilmfestival Cinekid ook een eigen filmmarkt heeft. Maar Cinekid for Professionals timmert wel degelijk stevig aan de weg. Gedurende vijf dagen tijdens Cinekid (15-23 oktober) brengt CfP producenten, distributeurs, regisseurs, sales agents en tv aankopers bijeen.

Het huidige hoofd van het CfP-team, Fleur Winters, wordt producent bij Lemming Film, waar ze zich vooral met tv-producties zal bezighouden. Ze wordt vervangen door Nienke Poelsma die op het IFFR de afgelopen jaren zowel de CineMart als de Rotterdam Lab workshop coördineerde.

foto: Nienke Poelsma, klaar voor de nieuwe job.

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
LadyBird
Dorst_HFN