banner Pieter Konijn
NIEUWS - Cast

Nieuwe baan voor Evelien Sinke

16 februari 2018

Vandaag is de laatste werkdag van Evelien Sinke bij branchevereniging NVBF. Daar vervulde zij de afgelopen tijd de funcie van bureaumedewerker. Evelien heeft een nieuwe uitdaging gevonden bij filmdistributeur Cinemien.

Bij Cinemien zal zij verschillende taken voor haar rekening gaan nemen voornamelijk social media, website content en events. Ook gaat Evelien support bieden bij sales- en officetaken.

Morgenavond viert branchevereniging NVBF het feit dat honderd jaar geleden de vereniging werd opgericht met een groot feest in Amsterdam en de uitreiking van het Jubileumboek. De voorbereidingen voor deze viering nam uiteraard veel tijd van de bureaumedewerkers in beslag waar na morgenavond een eind aan zal komen. Voor Evelien Sinke dus tijd voor een nieuwe uitdaging bij filmdistributeur Cinemien waar zij vanaf 1 maart te vinden zal zijn.

Evelien Sinke gaat aan de slag bij Cinemien.

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180
Dorst_HFN
LadyBird
Banner CineJobs240x180px
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN