banner Pieter Konijn
NIEUWS - Cast

Nieuwe directeur voor Focus Filmtheater Arnhem

14 december 2017

Het bestuur van Focus Filmtheater Arnhem heeft een nieuwe directeur gevonden. Monique in het Veld zal per 1 februari aanstaande haar nieuwe functie aanvaarden ter versterking van de organisatie in de aanloop naar de opening van het nieuwe filmtheater in het voorjaar.

De huidige directieleden, Charlie Cappetti en Henk Bitter bekleden met ingang van 1 juli 2018 de fiuncties van respectievelijk Hoofd Facilitair & Operations en Hoofd Programma.

Monique in het Veld ( 49) was de afgelopen vijf jaar werkzaam als directeur van Stadstheater de Bond in Oldenzaal. De overstap van Oldenzaal naar Arnhem motiveert zij als volgt: 'Ik heb een groot hart voor theater, maar zo mogelijk nog een groter hart voor film.' In het Veld studeerde Film- en Opvoeringskunsten in Nijmegen.

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
LadyBird
Banner CineJobs240x180px
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN