banner Pieter Konijn
NIEUWS - Cast

Nieuwe filmdistributeur Cherry Pickers

17 februari 2016

In Berlijn maakte Huub Roelvink bekend dat hij de distributietak van Cherry Pickers heeft opgericht. Cherry Pickers verzorgde al de programmering van verschillende filmtheaters in Amsterdam. Hiermee wordt de nieuwe distributeur binnen korte tijd de vierde die het distributieveld betreedt. Vorig jaar gingen Periscope, MOOOV en Full Colour hen voor. 

Tot voor kort was Roelvink managing director van Imagine Filmdistributie Nederland. Die functie werd vorige week over genomen door Vi Nguyen.

Cherry Pickers is voornemens op jaarbasis zeven titels uit te brengen. De eerste twee werden al aangekocht in Berlijn: The Daughter (verflming van Ibsens toneelstuk De wilde eend) en Les Ogres, de film die succesvol werd vertoond tijdens het IFFR van Léa Fehner. De films worden later dit jaar uitgebracht.  

Cherry Pickers Filmdistributie

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner_USHIO240x180