Gek van Oranje
NIEUWS - Cast

Nieuwe zakelijk leider Filmtheater Hilversum

27 maart 2017

Ineke Rutgers is met ingang van vandaag aangetreden als de nieuwe zakelijk leider van Filmtheater Hilversum. In oktober 2016 vertrok zakelijk leider Stef Sluimer na bijna zes jaar; pensionado en medewerker van het eerste uur Piet Bijlholt nam de zakelijke taken sindsdien waar.

Rutgers (1968) deed ervaring op als zakelijk leider van het theatergezelschap Vis à Vis en Theater de Fransche School in Culemborg.

Over haar nieuwe functie is ze enthousiast: ‘Met ontzettend veel plezier heb ik de afgelopen vijfentwintig jaar in de professionele podiumkunsten gewerkt. Voor mij is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Filmtheater Hilversum is een gevestigde naam met een sterk profiel. Ik ben blij mijn expertise en netwerk hier te kunnen inzetten.’

Filmtheater Hilversum bestaat sinds 1978 en beschikt over drie zalen. Het aanbod bestaat uit arthouse- en crossover-films en documentaires. Filmtheater Hilversum trekt jaarlijks, met dank aan de inzet van veel vrijwilligers, meer 120.000 bezoekers.

 

Ineke Rutgers, nieuwe zakelijk leider van Filmtheater Hilversum

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
17102.BARCO.HollandFilmNieuws.onlinebanner.v2
vacature
Banner CineJobs240x180px
BannerIjslandBende_2
9695_WILD_BANNER_HFN(240x180px)
Design Ad Banner 240x180– HFN
9694_BVHV_BANNER_HFN(240x180px)
Banner-HLIV-240x180