banner Pieter Konijn
NIEUWS - Cast

Parkfilmhuis en Parktheater kiezen voor één coördinator

04 mei 2015

Een persoon voor filmhuis en theater. In Alphen aan de Rijn durven ze de uitdaging aan. Tot voor kort waren er twee coördinatoren werkzaam in Alphen: Walter van de Vorst voor het Parkfilmhuis en Helen Verhoef voor het Parktheater. Maar omdat de een de pensioengerechtigde leeftijd bijna bereikt heeft en de ander reeds met pensioen is, leek het een goed plan om beide theaters door één persoon te laten runnen.
En waarom ook niet? Voor beide theaters geldt dat er een stoel verkocht dient te worden waarin genoten kan worden van een voorstelling. Om efficiënter te werken werd al eerder het reserveringssysteem gelijkgeschakeld.
En dus is Cindy van de Hoorn vorige week aangetreden als nieuwe coördinator van Parkfilmhuis en – theater. Cindy werkte eerder als sociaal cultureel werker bij Participe, een organisatie die welzijn in de gemeente bevordert. Van Hoorn is sterk betrokken bij het culturele leven in de stad en neemt een netwerk mee waar filmhuis en theater van hopen te profiteren.

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Design Ad Banner 240x180– HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner CineJobs240x180px
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
LadyBird
Banner_USHIO240x180