banner Pieter Konijn
NIEUWS - Cast

Paul Roman aan de slag bij Kinepolis Nederland

28 maart 2017

Paul Roman wordt bij Kinepolis Nederland de nieuwe country manager operations. De nieuwe topman is afkomstig van McDonald’s.

De personele bezetting van Kinepolis Nederland krijgt steeds meer vorm. Het hoofdkantoor in Utrecht maakte vandaag bekend dat met ingang van 18 april 2017 Paul Roman de nieuwe country manager operations wordt.

Een belangrijke functie, want samen met de country manager box office, sales & marketing staat hij aan het hoofd van de Nederlandse Kinepolis-organisatie. De invulling van deze laatste functie zal binnenkort bekend worden gemaakt. Roman zal als country manager operations rechtstreeks rapporteren aan Eddy Duquenne, CEO van de Kinepolis Group.

Paul Roman werkte de afgelopen vijftien jaar bij fastfoodketen McDonald’s Nederland. De afgelopen twee jaar was hij daar verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van het concept Restaurant Experience of the Future.

 

Paul Roman, de nieuwe country manager operations bij Kinepolis Nederland

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner_USHIO240x180
Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird