banner Pieter Konijn
NIEUWS - Cast

Peter Isaak nieuwe country manager Euroscoop

14 februari 2018

Peter Isaak keert terug in het Nederlandse bioscoopbedrijf. Met ingang van 1 maart aanstaande wordt hij country manager van Euroscoop Nederland.

Isaak verliet de bioscoopsector in november 2016. Hij was tot dat moment country manager boxoffice, sales en marketing bij Kinepolis Nederland. Daarvoor was hij werkzaam bij bioscooponderneming Utopolis.

Isaak ging mee Kinepolis toen dat in 2015 de bioscopen overnam van Utopolis. Peter Isaak was ruim zeventien jaar in dienst bij bioscoopexploitatie Polyfilm/Utopolis waarvan de laatste tien jaar als algemeen directeur exploitaties.

In een bericht aan relaties laat CEO van Euroscoop Luc van de Casseye weten: 'Euroscoop kiest voor deze nieuwe positie binnen de organisatie om de snelle groei van het bedrijf te waarborgen en samen met het bestaande team een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering en doelstellingen van de organisatie.'

Euroscoop exploiteert momenteel bioscopen in Maastricht, Tilburg en Schiedam. De bouw van een bioscoop in Arnhem werd eind vorig jaar gedwarsboomd door de Arnhemse gemeenteraad. Daarnaast wordt er gewerkt aan een nieuw theater in Den Haag Ypenburg. Ook staat er een nieuwe bioscoop in Amsterdam-Noord in de planning.

Peter Isaak wordt country manager Euroscoop.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
Dorst_HFN
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN