banner Pieter Konijn
NIEUWS - Cast

Peter Isaak weg bij Kinepolis Nederland

04 november 2016

Peter Isaak

Peter Isaak is weg bij de Kinepolis Nederland. Isaak bekleedde de functie van country manager boxoffice, sales en marketing bij de bioscooponderneming. De betrokkenen hebben in goed overleg besloten de arbeidsovereenkomst te beëindigen. Isaak is met onmiddellijke ingang weg bij de van oorsprong Belgische bioscoopexploitant.

Peter Isaak werkte sinds februari 2016 voor Kinepolis. Daarvoor was hij werkzaam bij bioscooponderneming Utopolis. Isaak verhuisde mee naar Kinepolis toen er in november van 2015 definitief overeenstemming werd bereikt over de overname van Utopolis door Kinepolis.

Peter Isaak was ruim zeventien jaar in dienst bij bioscoopexploitatie Polyfilm/Utopolis, waarvan de laatste tien jaar als algemeen directeur exploitaties voordat hij naar Kinepolis ging.

Het is nog niet bekend wie Peter Isaak gaat opvolgen.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 2
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Richard 05-11-2016 om 01:56 uur
Eerst de aankondiging van een gedeeltelijke opening van een nieuwe bioscoop en de dag er na de mededeling van het vertrek van de Country Manager die volgens het bericht verantwoordelijk is voor de Box Office, de Marketing en de Sales afdeling.
Je zou bijna gaan denken dat het niet zo goed gaat met Kinepolis en dat iemand het zinkende schip verlaat want zo vriendelijk klinkt het niet in de tekst zoals de scheiding van wegen zou zijn gegaan.
Meestal is de opening van een grote bioscoop van feest en nu vertrekt voor de voorlopige opening al een belangrijke manager.
Lizz 04-11-2016 om 16:44 uur
Onbegrijpelijk dat ze hem wegsturen! Kinepolis is totaal niet betrokken bij zijn medewerkers. Het zijn maar poppetjes, zeggen ze...
Banner_USHIO240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird
Dorst_HFN