banner Pieter Konijn
NIEUWS - Cast

Programmeur Rink Klaassen van Pathé naar ET

16 januari 2015

Rink Klaassen gaat bioscooponderneming Pathé na ruim dertien jaar verlaten. Hij wordt content manager bij E.T. Programmatie, het bedrijf dat de programmering doet voor een groot aantal bioscopen, waaronder die van Kinepolis Nederland (voorheen Wolff).
De laatste twee jaren werkte Klaassen als manager programmatie bij Pathé. Klaassen begon daar als stagiaire bij de afdeling programmatie. Na zijn studie Film- en Televisie Wetenschappen kwam hij in loondienst.
Donderdag 29 januari is de laatste werkdag van Rink Klaassen bij Pathé. Per 1 februari zal hij in dienst treden bij E.T. Programmatie. Hij gaat daar leiding geeft aan het team dat bestaat uit Tjitze jan Dijkema en Rosalyn van den Bosch - van Eldik.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px