banner Pieter Konijn
NIEUWS - Cast

Splendid Film kiest voor Natacha Hofland als pr-manager

06 september 2016

Natacha Hofland

Natacha Hofland is begin deze maand begonnen bij distributeur Splendid Film. Zij wordt als pr-manager  het aanspreekpunt voor de pers en anderen die meer willen weten over de films van Splendid. Natacha was hiervoor twee jaar werkzaam bij BAAS Amsterdam, het publiciteits- en evenementenbureau dat ook voor veel filmbedrijven werkt.

Met de aanstelling van Natacha is het bioscoopteam van de nieuwe distributeur Splendid Film compleet. Naast managing director Andrew Ernster bestaat het team uit: Erik Engelen (acquisitie), Thomas Wolff (marketing), Laurens van Laake (sales) en Lorraine Joore (sales), Sarah Huisman (product manager) en Martijn Swaters ( Sales Home Entertainement) 

Deze week staat de eerste bioscooprelease van Splendid Film als nieuwe distributeur op de rol: Blood Father, de nieuwe film met Mel Gibson.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner_USHIO240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px