banner Pieter Konijn
NIEUWS - Cast

Stoelendans bij distributeurs

19 september 2017

Er staat ons binnenkort weer een aantal nieuwe personele ontwikkelingen te wachten bij de filmdistributiekantoren. 

Allereerst kwam het bericht dat salesmanager Katrien Remijn filmdistributeur The Searchers per 1 oktober gaat verlaten. Zij gaat samen met Hein van Joolen diens Gusto Entertainment verder uitbouwen. Tokyo Trial van regisseurs Pieter Verhoeff en Rob King is de eerste film die Gusto op de verwachtlijst heeft staan. De film gaat tijdens het NFF in première.

Bij The Searchers zal Remijns plaatst worden ingenomen door Robert-Jan Schiphorst die al een aantal jaren te vinden is op de afdeling sales bij distributeur Independent Films. Op zijn plek komt Hans Huiberts, de man die het salesteam van Independent Films per 9 oktober aanstaande komt versterken. Het filmbedrijf is hem niet vreemd, want Huiberts is nu nog werkzaam op de programmeringsafdeling bij Pathé. 

En dan kwam vorige week het bericht dat er na twintig jaar een einde komt aan het werkverband van Miranda Horsmeijer bij Warner/Fox. Haar functie senior sales & logistic manager komt te vervallen per 1 oktober aanstaande als gevolg van een herstructurering, zo meldt de filmdistributeur.

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN