banner Pieter Konijn
NIEUWS - Cast

Thomas Fransman van Lumière naar Ketelhuis

02 november 2016

Thomas Fransman vertrekt bij filmdistributeur Lumière als manager theatrical. Met ingang van het nieuwe jaar wordt hij hoofd programma & communicatie bij het Amsterdamse filmtheater Het Ketelhuis.

Fransman werkte de afgelopen tweeënhalf jaar bij filmdistributeur Lumière. Hij was betrokken bij de release van films als Boyhood, The Red Turtle en Shaun het schaap.

Thomas Fransman kan aan de slag bij Het Ketelhuis in Amsterdam mede 'dankzij een subsidieverhoging tijdens de Kunstenplanperiode 2017-2020', zo laat directeur Alex de Ronde in een verklaring weten. Dankzij de subsidie is 'Het Ketelhuis in staat tot een substantiële uitbreiding van zijn staf.'

In zijn nieuwe baan als hoofd programma & communicatie werkt Fransman straks nauw samen met Yvette Erkens (hoofd bedrijfsvoering & zaalverhuur) en directeur Alex de Ronde.

Op het kantoor van het filmtheater zitten daarnaast nog een bureaumedewerker ad interim Myrna Dijkstra en een parttime financieel-administratieve medewerker Mieke Daams.

Thomas Fransman, foto: Ilona van Genderen Stort

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180