Gek van Oranje
NIEUWS - Cast

Veranderingen bij Entertainment One

23 december 2016

Leonoor ten Have

Bij Entertainment One zijn er enkele personele wijzigingen. Zo neemt men vandaag afscheid van Leonoor ten Have. Ze werkte het afgelopen jaar als junior publicist bij de filmdistributeur. Ten Have, die eerder bij Endemol en Johan Nijenhuis & Co. werkte, weet nog niet wat ze hierna gaat doen. Wie Ten Have opvolgt is ook niet bekend. Marleen Vriezen is senior publicist bij de distributeur.

De positie van de twee maanden geleden vertrokken Jeffrey de Graaff bij Entertainment One is inmiddels ook ingevuld. Marguerite Frowein is afgelopen maand begonnen als director of film. Frowein was eerder onder meer werkzaam bij 20th Century Fox als marketing director. Ze deed de laatste jaren veel interim werk, onder meer voor A-Film, Joop van den Ende Theaterproducties, Warner Bros. en RTL Live Entertainment.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner CineJobs240x180px
9695_WILD_BANNER_HFN(240x180px)
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner-HLIV-240x180
vacature
BannerIjslandBende_2
17102.BARCO.HollandFilmNieuws.onlinebanner.v2
9694_BVHV_BANNER_HFN(240x180px)