banner Pieter Konijn
NIEUWS - Cast

Verschuivingen bij Pathé

06 februari 2018

Bij Pathé is een aantal theatermanagers deze maand van functie veranderd. De bioscopen in Amersfoort, Arnhem en Scheveningen alsmede Pathé City in Amsterdam en Buitenhof in Den Haag hebben een andere manager gekregen.

Theatermanager Joost Grootings van Pathé Arnhem is naar het hoofdkantoor in Amsterdam gegaan om een nieuwe functie te vervullen op de nieuwe afdeling Product & Format. Grootings houdt zich daar bezig met de ontwikkeling van de theaters. Het gaat zowel om de bestaande bioscoopformules als het bedenken van nieuwe. Hij werkt daarvoor nauw samen met collega Carinne Heijdenrijk.

Mede als gevolg van het vertrek van Joost Grootings in Arnhem is Ralph Eggenkamp verantwoordelijk geworden voor de Pathé-bioscoop in Arnhem. Hij had ook de bioscoop in Hengelo al onder zijn hoede. Eggenkamp zat tot voor kort in Amersfoort.

De functie van theatermanager in Amersfoort is overgenomen door Jan Bouwman. Bouwman is afkomstig van Pathé City in Amsterdam. Daar is momenteel een vacature voor theatermanager.

De leiding van Pathé Buitenhof in Den Haag is in handen gekomen van Steven Braber. Hij heeft Pathé Scheveningen verlaten voor die functie. Ook in Scheveningen is momenteel vacature.

Nieuwe theatermanager voor aantal Pathé-theaters, waaronder die in Arnhem.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
17102.BARCO.HollandFilmNieuws.onlinebanner.v2
Phantom_Thread240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN
9694_BVHV_BANNER_HFN(240x180px)
BannerIjslandBende_2
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px