banner Pieter Konijn
NIEUWS - Cast

Wijzigingen bij team September Film

01 maart 2016

Vorige maand berichtte Holland Film Nieuws al de komst van Niloufar Siassi bij distributeur September Film. Daar is zij het Benelux theatrical sales team komen versterken. Met haar komst heeft er een interne personeelsverschuiving plaats gevonden. Het salesteam bestaat nu uit Jan van Aert, Henk Cluytens en Niloufar Siassi. 

September Film heeft ook besloten stappen te zetten op exploitatiegebied. Vorige week berichtten wij al de opening van Stadsbioscoop Rembrandt in Arnhem. Esther de Groot, al jarenlang werkzaam bij de distributeur, zal samen met Frans Westra verantwoordelijk zijn voor de programmering van de bioscoop.

September Film streeft er naar de komende jaren een aantal stadsbioscopen te openen. Op korte termijn zullen de verdere plannen van stadsbioscoop De Kade in Utrecht bekend worden gemaakt.  De plannen voor de bouw van De Kade heeft onlangs vertraging opgelopen doordat de grondeigenaar de plannen blokkeerde.  

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
LadyBird
Banner_USHIO240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Dorst_HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner CineJobs240x180px