banner Pieter Konijn
NIEUWS - Cast

Youry Bredewold gaat naar Dolby

19 maart 2015

Youry Bredewold wordt senior accountmanger bij Dolby. Dat heeft Bredewold zelf bekendgemaakt aan zijn relaties in de bioscoopsector. Bredewold werkt momenteel nog als director marketing & communications bij Pathé, maar kondigde begin deze maand aan daar binnenkort te zullen vertrekken.
Bij Dolby wordt Bredewold verantwoordelijk voor alle marketing- en salesaspecten van Dolby met betrekking tot bioscopen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Dolby werkt internationaal momenteel hard aan het uitrollen van Dolby Atmos en Dolby Cinema.
Bredewold gaat vanuit het kantoor van Dolby in Amsterdam werken. Wanneer hij precies bij Pathé vertrekt en begint bij Dolby is nog steeds niet bekend.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Dorst_HFN
Banner_USHIO240x180
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Design Ad Banner 240x180– HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
LadyBird
Banner CineJobs240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie