banner Pieter Konijn
NIEUWS - Concessions

Pathé en Starbucks breiden uit

26 januari 2017

Met negentien nieuwe servicepunten gaat Pathé haar Starbucks on the go-diensten flink uitbeiden. Het zelfbedieningsconcept is een samenwerkingsverband tussen Pathé, Starbucks en Selecta.

Afgelopen december startte Pathé met de verkoop van Starbucks on the go in de nieuwe bioscoop in Zwolle, en dat is duidelijk goed bevallen. Inmiddels zijn daar ook zelfbedieningspunten in Breda, Zaandam en Amsterdam Arena bijgekomen. Vanaf volgende maand begint Pathé met het uitrusten van nog eens negentien bioscopen.

Pathé is het enige bioscoopconcern dat de bekende Starbucks-producten in een zelfbedieningsservice aanbiedt. De automaten komen van Selecta, de grootste dienstverlener op het gebied van koffievoorzieningen in Europa.

 Welvoorzien de zaal in: Starbucks straks in drieëntwintig Pathé-bioscopen / Pathé

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
LadyBird
Dorst_HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180