banner Pieter Konijn
NIEUWS - Concessions

Pathé Zwolle vernieuwt met Popcorner

19 december 2016

Een van de meest in het oog springende vernieuwingen die het nieuwe Pathé Zwolle te bieden heeft is de corner waar het publiek z’n eigen popcorn kan samenstellen.

Naast de traditionele zoete en zoute popcorn biedt Pathé Zwolle een periodiek wisselende smaak aan. Daarnaast kan het publiek aankloppen bij de Popchef die de zogeheten Popcorner bemand.

Die maakt in de speciaal ingerichte hoek met een industriële look, popcorn klaar naar de wens van de klant. Deze kan, naast een keuze uit zoet of zout, kiezen voor een van de vier extra smaken (cacao, smoked paprika, cajun, kokos), een à twee extra toppings (waaronder cookies, hazelnoot brunch of parmezaan) en een drizzle (caramel, chocolade, aardbei of sweet chili). Voor een bak popcorn volgens het Create our own Popcorn-concept betaalt men 5,95.

Met de Popcorner wil Pathé het publiek meer keuzemogelijkheden bieden. Daarnaast is het een slimme manier om optimaal gebruik te maken van de winstmarge op het populaire bioscoopproduct.

Director commerce van Pathé Doron Kurz: “Het product popcorn is al decennia lang onlosmakelijk verbonden met een bezoek aan de bioscoop, maar helaas is de presentatie in veel bioscopen een beetje ‘saai’ geworden. Met dit concept zetten we het product vol in de aandacht, verrassen we onze bezoekers, creëren we beleving en keuze én prikkelen we alle zintuigen.”

De trend om popcorn extra of andere smaken mee te geven speelt al enkele jaren. Chocolade- en caramelvarianten zijn in vrijwel alle bioscopen te krijgen. Jimmy’s introduceerde enkele jaren geleden smaken als Sweet Chili, Strawberry, Greek Yoghurt Raspberry en Classic Cola in z’n speciale Taste of Jimmy’s-reeks. Maar Pathé gaat met het ter plekke samenstellen van de smaak nog een stap verder om het publiek iets extra’s te bieden. De popcorn in Pathé Popcorner is afkomstig van huisleverancier Jimmy’s.

Met de Popcorner heeft Pathé Zwolle een primeur in huis. Over een eventuele uitrol van het Create your own Popcorn-concept is nog niets bekend.

Popchef in Pathé Zwolle

Concessions in Pathé Zwolle

 

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner CineJobs240x180px
LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)