banner Pieter Konijn
NIEUWS - Concessions

Starbucks test bij Pathé

01 september 2016

Starbucks test bij PathéStarbucks self service test bij Pathé

Koffiehuisketen Starbucks heeft in Pathé Breda tijdelijk een vestiging geopend van Starbucks on the go. Het betreft een zogenaamd self service punt. Het is de eerste maal dat de koffiegigant een Nederlandse bioscoop komt versterken.

De test in Breda loopt tot en met oktober, maar Pathé laat weten dat bij een positief resultaat de status definitief wordt. Dan zal Starbucks ook worden toegevoegd aan andere Pathé-theaters in Nederland. In de testopstelling is alleen sprake van dranken als koffie, thee en chocolademelk, geen versnaperingen.

Starbucks heeft inmiddels in Nederland 27 vestigingen, waarvan een flink aantal in treinstations. Ook heeft de Amerikaanse koffiegigant een aantal service punten in benzinestations geopend. Het bedrijf is in Nederland actief sinds 2002 en heeft hier onder meer de enige koffiebranderij buiten de VS.  

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Design Ad Banner 240x180– HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Dorst_HFN
LadyBird
Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)