banner Pieter Konijn
NIEUWS - In beeld

Bijna is het zover! Cinema2020

22 maart 2016

Morgen gaat Cinema2020 van start, het congres over de toekomst van cinema. Ruim 300 vertegenwoordigers uit de filmbranche zullen zich woensdag en donderdag onderdompelen in inspirerende pitches en kernachtige keynotes van sprekers uit de internationale filmbranche.

Woensdagavond biedt EYE een speciaal programma aan gepresenteerd door Ricky Koole en is er ruimschoots gelegenheid om te netwerken.

Op donderdag wordt Sendsteps gebruikt: een interactief systeem waarmee deelnemers via hun mobiele telefoon of tablet kunnen reageren en vragen kunnen stellen, ideeën kunnen plaatsen en kunnen reageren op enquêtes. Reacties worden via Sendsteps direct getoond. Gedurende de presentaties kunnen continu vragen worden ingestuurd die aan het einde van een speech worden samengevat door Peter Buckingham van SampoMedia. Dit geeft een beeld van wat er leeft onder het publiek en dient als input voor discussie.

De link is: https://sendsteps.com/en.

Op Cinema2020 telt de stem van deelnemers!

laatste info is te vinden op www.cinema2020.nl

Holland Film Nieuws houdt je via www.hollandfilmnieuws.nl op de hoogte van de gebeurtenissen gedurende de dagen.

 Sprekers op Cinema2020

foto: Een kleine greep uit de sprekers tijdens Cinema2020

 

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner CineJobs240x180px
LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Dorst_HFN