banner Pieter Konijn
NIEUWS - In beeld

Bijna vol! Cinema2020

08 maart 2016

Tot 14 maart kun je je nog inschrijven voor Cinema2020, de toekomst van cinema, het congres dat plaatsvindt op 23 en 24 maart in EYE Amsterdam. Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Een keur van vertegenwoordigers uit de internationale filmbranche bespreken hoe de sector optimaal kan inspelen op de digitale toekomst van cinema.

Sprekers als Bill Tishler (Cineplex Canada) en Marc Aarts ( Barco België) gaan onder andere in op de vraag hoe de bioscoopbeleving verbeterd kan worden. Matthew Jones (dcinex) vertelt over de zich snel ontwikkelende standaarden bij de postproductie van films.

Deelnemers aan Cinema2020 hebben toegang tot een login pagina op de website www.cinema2020.nl. Hier zijn relevante onderzoeken en artikelen te vinden onder andere Digitale data en de toekomst (2016) van Stichting Film Onderzoek.

Speciaal voor Cinema2020 maakt Holland Film Nieuws vijftien uitgebreide interviews over de toekomst van cinema toegankelijk. De e-bundel kan tegen een eenmalig gereduceerd tarief van € 27,50 (inclusief btw) worden besteld. Hierin komen experts aan het woord als Anita Elberse, Douglas Trumbull, Ted Schilowitz, Mandy Kean en Ted Hope.

Inmiddels hebben 300 deelnemers zich ingeschreven. Inschrijven kan nog tot 14 maart via www.cinema2020.nl, maar het aantal open plaatsen is dus nog zeer beperkt. Voor vragen en opmerkingen kun je contact opnemen met Floor Kulker van het NVBF kantoor via floor@nvbbureau.nl

Waarom Cinema2020?
Wendy Vogelzang, directielid van de Movie Unlimited Bioscopen in Almelo, Kampen en Zevenaar: 'Ja, ik ga naar Cinama2020. Vaak word je zo opgeslokt door de dagelijkse werkzaamheden dat je eigenlijk (te) weinig tijd hebt om alle trends in de business te volgen. Nu neem ik daar echt twee dagen de tijd voor. Ik hoop op het congres veel inspiratie op te doen. Zowel van de sprekers als van mijn collega's die ik daar weer ga ontmoeten. Het programma is in elk geval veelbelovend.' 

 

 

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
LadyBird
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN