banner Pieter Konijn
NIEUWS - In beeld

Cinema2020: Creatief programmeren met Cinio

23 maart 2016

Distributeurs bieden aan, vertoners nemen af. En Gofilex is al jarenlang de vertrouwde partij die de content op de juiste plek weet te krijgen. Met het nieuwe Cinio wil Gofilex nu een soort van Marktplaats creëren voor bioscopen en filmtheaters.

Gofilex beheert al jarenlang de snelweg waarover de filmcontent naar de eindgebruiker gaat. Voorheen met busjes met fysieke filmactes, maar sinds de digitalisering via de digitale snelweg. Maar het bedrijf wil die snelweg ook aanbieden voor een nieuw initiatief.

Cathy Huis in ‘t veld van Gofilex legde in haar Cinema2020-pitch uit dat op Cinio rechthebbenden titels of events kunnen aanbieden waar bioscopen en filmtheaters doorheen kunnen bladeren. Cinio maakt flexibel en creatief programmeren gemakkelijker, is de overtuiging van Huis in ‘t veld. Met event cinema-vertoningen zoals balletten, opera en concerten en de programmering van films uit de back catalogue van distributeurs kunnen programmeurs flexibeler programmeren. Dat draagt volgens Huis in ‘t veld bij aan de creativiteit van theaters, waardoor een divers cultureel aanbod ontstaat.Foto: Cathy  en Paul Huis in ‘t veld

lees meer

Jan van Houten is een groot muziek en filmliefhebber die van zijn hobby zijn beroep probeert te maken. Vooral werkzaam in Hilversum bij diverse omroepen en radiostations, maar ook regelmatig te vinden in bioscoopzalen.
Twitter @janvhouten Linkedin /janvanhouten

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)