banner Pieter Konijn
NIEUWS - In beeld

Deze week de nieuwe HFN

05 april 2016

Aanstaande donderdag verschijnt de nieuwe Holland Film Nieuws. Hoofdredacteur Jeroen Huijsdens is terug en van zijn hand verschijnt onder andere een artikel over Filmthuis, het nieuwe platform dat ervoor moet gaan zorgen dat de kwetsbare artistieke film meer kansen krijgt. Maar er valt veel meer te lezen...

Wereldwijd zien bioscopen het jongerenbezoek afnemen maar beeldschermen hebben een enorme aantrekkingskracht op de jeugd. Onderzoekers vertellen uitgebreid over de nieuwste inzichten in het artikel genaamd ' Onweerstaanbare schermen.'

De nieuwe baas van Filmdistributeurs Nederland ( FDN) Jaap Bruijnen vertelt in een uitgebreid interview over de fusie van de nieuwe branchevereniging voor filmdistributeurs.

Is vrouw-zijn een handicap in de Nederlandse filmsector? In Hollywood staat het verschil tussen vrouwen en mannen weer hoog op de agenda. Maar hoe zit het in Nederland? Redacteur Robbert Blokland legde zijn  oor te luisteren.

En in Alkmaar werd de eerste Vue bioscoop geopend. Inpandig zijn er ook drie zalen in gebruik door Filmhuis Alkmaar. Hoe werkt dit verstandshuwelijk in de praktijk? 

Wil je een reis winnen naar CineEurope in Barcelona? Doe dan mee aan de speciale actie die Holland Film Nieuws als mediapartner van de vakbeurs organiseert.

Dit en nog veel meer vanaf aanstaande donderdag te lezen in de nieuwe Holland Film Nieuws.

 Cover HFN129

 

 

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Dorst_HFN
LadyBird
Banner_USHIO240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner CineJobs240x180px