banner Pieter Konijn
NIEUWS - In beeld

Filmdepot 2.0 live

02 mei 2017

Ruim acht jaar na de lancering van het Filmdepot is gisteren de vernieuwde site live gegaan. Een nieuw uiterlijk en nieuwe functies maken dit uiterst handige downloadplatform voor bioscopen, filmtheaters en de Nederlandse pers nog aantrekkelijker. 

'Het Filmdepot was na ruim acht jaar aan een update toe', vertelde hoofdredacteur van het Filmdepot, Jeroen Huijsdens in de april-editie van Holland Film Nieuws. De site heeft een heel nieuw uiterlijk. Versie 2.0 heeft daarnaast een geheel nieuw content management systeem (CMS) gekregen. Inhoudelijk is er ook veel verbeterd. Zo is het nu mogelijk om in een keer meerdere filmbeelden en posters te downloaden. 

Ook het bekende releaseschema is geïntegreerd in het vernieuwe Filmdepot en de persagenda is ook verbeterd. Zo kan de pers zich nu in een keer aanmelden voor meerdere persvoorstellingen. 

Het vernieuwde Filmdepot blijft het beste te gebruiken op desktop computers en latops, maar is nu ook op tablet en smartphone gemakkelijker te gebruiken. 

In de komende periode worden er nog enkele nieuwe functionaliteiten van het nieuwe Filmdepot uitgerold.

 

www.filmdepot.nl

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Dorst_HFN
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Design Ad Banner 240x180– HFN