banner Pieter Konijn
NIEUWS - In beeld

HFN slaat nieuwe weg in

12 juli 2017

Toegang hebben en houden tot relevant nieuws over de film- en bioscoopsector. Dat is in een handomdraai geregeld. Vanaf nu kan er op onze site heel snel een persoonlijk account worden aangemaakt waarmee toegang wordt verkregen tot belangrijk film- en bioscoopnieuws.

Er is voor die toegang alleen wel een abonnement voor nodig. Holland Film Nieuws zet deze stap na vele jaren omdat het niet langer mogelijk is om nieuws en achtergrondinformatie over de film- en bioscoopsector gratis aan te bieden.

Bepaalde nieuwsberichten blijven gewoon voor iedereen toegankelijk, maar voor andere informatie heb je een account nodig. Een account kan hier heel eenvoudig worden aangemaakt. Het bekende magazine, dat zes keer per jaar blijft verschijnen, wordt voortaan alleen nog aan betalende abonnees gestuurd.

Met de branchevereniging voor bioscopen, de NVBF, is overeenstemming bereikt over een collectief abonnement voor alle bioscoopondernemers en hun personeel. Daardoor blijven zij toegang houden tot de vakinformatie van HFN. Alle bioscoopmedewerkers kunnen zelf - op naam van hun werkgever - een account voor de website aanmaken. Het magazine blijft ook zes keer per jaar verstuurd worden naar alle bioscopen en filmtheaters die zijn aangesloten bij de NVBF. Tevens zijn er afspraken gemaakt met de vaste adverteerders waardoor zij en hun medewerkers toegang blijven houden.

Voor alle andere lezers geldt dat zij een abonnement kunnen nemen. Daarbij kan gekozen worden uit een online-abonnement, een abonnement op het magazine of een combinatie van de twee. Er is al een abonnement vanaf vijf euro per maand.

De introductie van de paywall gaat gepaard met twee nieuwe features op de website van HFN. Ten eerste is er de mogelijkheid om interessante artikelen over de film- en bioscoopsector op het spoor te komen in andere media. Deze Film Nieuws Feed worden speciaal door het redactieteam van HFN geselecteerd.

Daarnaast is het mogelijk om snel toegang te hebben tot persberichten van bedrijven die hun nieuws met professionals in de filmsector willen delen. Kijk hiervoor in het menu op de pagina persberichten.

Wie een account wil aanmaken kan dat doen via dit registratieformulier.

Still uit Girls Night Out (Sony Pictures Releasing).

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Dorst_HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird
Banner_USHIO240x180