banner Pieter Konijn
NIEUWS - In beeld

Holland Film Nieuws kersteditie

13 december 2016

Aanstaande donderdag verschijnt de kersteditie van Holland Film Nieuws. Een editie boordevol informatie. Wij stelden een aantal prominenten uit het film- en bioscoopbedrijf 'de tien ultieme vragen van 2016' en hadden een inspirerend gesprek met de producent van Brimstone Els Vandevorst. En er is uiteraard meer...

Natuurlijk mag ook 'de exploitanten top tien van 2016' niet ontbreken dit jaar. Dirk van de Cinema geeft zijn visie. Ook bracht HFN een bezoek aan Pathé Zwolle, de nieuwe loot aan de Pathé stam die morgen haar deuren opent.

Dennis Bots laat daarnaast oude tijden herleven met zijn nieuwe film Storm. We bieden een uitgebreid verslagIn de nieuwe interviewreeks Holland's Got Movie Talent een verslag van het vraaggesprek met Michael Dudok de Wit, de maker van The Red Turtle en de eerder met een Oscar bekroonde korte animatiefilm Father and Daughter.

Filmdistributeur Contact Film viert dit jaar het zilveren jubileum. Tijd voor een uitgebreid gesprek met founding father Gerard Huisman. Dit en nog veel meer te lezen in Holland Film Nieuws magazine. Vanaf aanstaande donderdag beschikbaar.

 

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180
Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN