banner Pieter Konijn
NIEUWS - In beeld

Kijk uit naar de nieuwe HFN

21 februari 2017

Aanstaande donderdag verschijnt de februari-editie van Holland Film Nieuws. Met ook dit keer weer interessante artikelen en... een brief. Een brief waarin wij onze nieuwe plannen bekendmaken.

Nog even een terugblik op 2016 en dan snel door naar 2017. Wie is Luc Van de Casseye, de man achter het Belgische concern Euroscoop dat met grootse plannen Nederland aan meer bioscoopbezoek wil helpen. HFN had een interview met hem. 

Ook bezochten wij Kinepolis Jaarbeurs in Utrecht waarvan gisteren bekend werd gemaakt dat de officiële opening van alle veertien zalen plaats zal vinden op 7 maart aanstaande. 

Voor onze rubriek Holland's Got Movie Talent had redacteur Robbert Blokland een gesprek met Tom Holkenborg, de man die als Junkie XL internationaal doorbrak als componist en even over was in Holland om de première van Brimstone bij te wonen waar hij de muziek voor componeerde. 

Regisseur Nicole van Kilsdonk vertelt over haar nieuwe film Oude liefde. De liefde voor celluloid en 35mm projectoren wordt belicht in het artikel Een tweede leven voor celluloid.

En Cineville verwelkomde vorige week de 30.000-ste abonnee. Tijd voor een interview met Thomas Hosman en Jantine Jongebloed. 

Dit en nog veel meer in HFN 134, aanstaande donderdag!

 

HFN magazine #134

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180