banner Pieter Konijn
NIEUWS - In beeld

Scholenprogramma Cinekid breidt uit

31 mei 2016

Het scholenprogramma van Cinekid breidt dit jaar uit naar dertien steden in het land. Waar tot nu toe nagenoeg alleen in Amsterdam een programma voor klassen werd aangeboden kunnen leerlingen en leerkrachten vanaf oktober ook terecht in dertien andere steden.

Het scholenprogramma is gericht op leerlingen binnen het basisonderwijs en de eerste twee klassen van het voortgezet onderwijs. Het programma op locatie bestaat uit films en tv-series die zich onderscheiden door kwaliteit, cinematografie, vertelwijze en/of thematiek. Het zijn veelal films die de wereld over hebben gereisd, op festivals zijn vertoond en vaak meerdere prijzen hebben ontvangen. Met hun scholenprogramma stelt Cinekid zich ten doel om leerlingen op een toegankelijke manier verder te laten kijken dan zij gewend zijn.

In de steden Alphen aan den Rijn / Amersfoort / Bussum / Deventer / Eindhoven/ Enschede / Groningen / Hilversum / Nijmegen / Roermond / Soest / Utrecht (2 locaties) en Wijk bij Duurstede kunnen leerlingen vanaf oktober terecht om met hun leerkracht een voorstelling van Cinekid te bezoeken.

Kijk voor meer informatie op: www.cinekid.nl

  

 

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
LadyBird
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner_USHIO240x180