banner Pieter Konijn

Nieuws - In productie

 • In productie Club van lelijke kinderen
  In productie 14 maart 2018 - Mark van den Tempel

  Club van lelijke kinderen wordt verfilmd

  De bekroonde kinderboekenschrijver Koos Meinderts wordt verfilmd. Producent Umami Media zal diens Club van lelijke kinderen voor de bioscoop bewerken. Regisseur is Jonathan Elbers.

  Lees verder
 • In productie Sylvia Hoeks
  In productie 19 februari 2018 - Nanneke Koning

  Film over Sylvia Kristel in de maak

  De Belgische regisseur Michaël R. Roskam gaat een film maken over het leven van Sylvia Kristel, de actrice wier naam voor eeuwig aan de erotische Emmanuelle-films verbonden is. Het script wordt geschreven door de Belgische auteur Dimitri Verhulst, maar in de hoofdrol is een Nederlandse naamgenoot te zien: Sylvia Hoeks.

  Lees verder
 • InProductie Dirty God
  In productie 18 februari 2018 - Nanneke Koning

  Sacha Polak werkt aan Engelstalige film

  Regisseur Sacha Polak draait momenteel haar eerste internationale coproductie: Dirty God. Het drama gaat over een jonge vrouw die na een zoutzuuraanval haar leven weer probeert op te bouwen. Een actueel thema, dat vroeg om zorgvuldige casting.

  Lees verder
 • Pick n Mix Blessed Virgin
  In productie 16 februari 2018 - Mark van den Tempel

  Rechten nieuwe Paul Verhoeven gekocht door Pathé

  De opnamen voor zijn nieuwe film moeten nog starten, maar Paul Verhoeven heeft al een eerste distributiedeal. Op de European Film Market in Berlijn kocht Pathé de Franse vertoningsrechten van Blessed Virgin.

   

  Lees verder
 • Cast Vals 2
  In productie 12 februari 2018 - Nanneke Koning

  Nieuwe film voor Dennis Bots

  De succesvolle jeugdthriller Vals wordt verfilmd. Dennis Bots gaat de regie voeren en de cast wordt gevormd door jong en aanstormend talent.

  Lees verder
 • In productie Goud
  In productie 29 januari 2018 - Nanneke Koning

  Opnamen Goud van start

  Deze week gaan de opnamen van Goud van start, een drama met sportieve insteek van regisseur Rogier Hesp. De hoofdrol wordt gespeeld door David Wristers, een jonge turnkampioen die in Goud zijn filmdebuut maakt.

  Lees verder
 • In productie Toen ik je zag
  In productie 15 januari 2018 - Nanneke Koning

  Bestseller Isa Hoes verfilmd

  Toen ik je zag van Isa Hoes wordt verfilmd. Regisseur Ben Verbong schrijft het scenario en neemt ook de regie op zich. Van het boek waarin Hoes schrijft over haar leven met haar depressieve echtgenoot Antonie Kamerling werden meer dan 250.000 exemplaren verkocht.

  Lees verder