banner Pieter Konijn
NIEUWS - In productie

Bassie & Adriaanfilm in de maak

15 januari 2015

Dit voorjaar starten de opnamen van Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan. In de film gaan de twee nieuwe sterren op zoek naar het illustere duo. Dat wordt namelijk vermist. Cassie en Adriaan worden gezocht omdat ze een belangrijke onderscheiding gaan krijgen.
Keet en Koen worden gespeeld door Yvonne Coldeweijer, bekend van RTL Telekids, en Job Bovelander. Bas en Aad van Toor spelen natuurlijk Bassie en Adriaan. Overige rollen zijn weggelegd voor onder meer Miryanna van Reeden, Fabian Jansen, Peter Sterk en Fedor van Rossum.
De regie van de film is in handen van Annemarie Mooren. Zij werkt met een scenario geschreven door Dick van den Heuvel. Producenten van de film zijn Sjef Scholte (Mountain Road Entertainment Group) en Yoshi Aesaert (Marmalade Films België).
De film gaat in september van dit jaar uitgebracht worden door Entertainment One Benelux.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px