banner Pieter Konijn
NIEUWS - In productie

Bestseller Godin van de jacht wordt verfilmd

15 juli 2016

Productiehuis Marmalade heeft de filmrechten verworven van Heleen van Royens bestseller Godin van de jacht.Het is de eerste productie van de van origine Belgische producent die onlangs een vestiging in Nederland opende. De opnamen starten in 2017.

Marmalade verfilmde als co-producent al eerder een boek van Van Royen: De ontsnappingGodin van de jacht werd in 2003 uitgebracht en werd direct een regelrechte bestseller. Ruim 250.000 exemplaren zijn er inmiddels van over de toonbank gegaan en het boek werd vertaald in acht landen. 

Het boek is een hilarische, fel realistische roman over een vrouw die opkomt voor haar recht op sexualiteit. Wie de film in Nederland zal gaan uitbrengen is nog niet bekend gemaakt. 

godin van de jacht helene van rooyen

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN