banner Pieter Konijn
NIEUWS - In productie

Boudewijn Koole begint aan Verdwijnen

18 maart 2015

In Noorwegen begint regisseur Boudewijn Koole morgen aan de opnamen van de nieuwe Nederlandse film Verdwijnen. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Rifka Lodeizen, Elsie de Brauw en de uit Noorwegen afkomstige Jakob Oftebro.

Het is de twee keer in korte tijd dat Koole in Noorwegen filmt. Zomer vorig jaar draaide hij er ook de film Beyond Sleep, de verfilming van de roman Nooit meer slapen van W.F. Hermans. Die film, met Reinout Scholten van Aschat in de hoofdrol, staat voorlopig gepland voor 2016.

In Verdwijnen brengt Roos (Rifka Lodeizen) een bezoek aan haar moeder. Ze heeft slecht nieuws, maar kan dat niet met haar moeder delen door een gebeurtenis uit het verleden.

Boudewijn Koole werkt voor Verdwijnen opnieuw samen met scenarist Jolein Laarman en producent Jan van er Zanden van Waterland Film. Het team maakte eerder de gelauwerde film Kauwboy.

Verdwijnen gaat in het voorjaar van 2016 uitgebracht worden door September Film.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

LadyBird
Banner CineJobs240x180px
Dorst_HFN
Design Ad Banner 240x180– HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180