banner Pieter Konijn
NIEUWS - In productie

Carice en Halina samen in zaken

22 maart 2016

Carice van Houten en Halina Reijn hebben eind vorig jaar samen een eigen mediabedrijf opgericht, meldde gisteren zakenblad Quote. Man Up heet het, en het zal worden gebruikt voor het ontwikkelen van een breed scala aan culturele activiteiten.

Reijn en Van Houten schreven hun bedrijf in bij een notaris in Meppel. De omschrijving van de geplande activiteiten in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel luidt als volgt: ‘Bedenken, ontwikkelen, produceren, vervaardigen, begeleiden, exploiteren van ideeën en concepten onder andere ten behoeve van audiovisuele film- en televisieproducties, boeken, tijdschriften en andere print, theater, kunst en digitale media.’ Samenvattend zijn dat zo’n beetje alle bezigheden waar de twee zich mee bezig houden, van acteren en regisseren tot schrijven en uitgeven.

Niet dat de dames weinig om handen hebben. Hun gezamenlijke speelfilmproject Locus of Control zit in preproductie bij Topkapi Film. Halina filmt momenteel Job Gosschalks Zevende hemel, en heeft de hoofdrol in de nog op te nemen La Hollandesa van Marleen Jonkman. Voor Carice staan twee films aangekondigd, Paula van der Oests Canadese project The Parts You Lose en het Schotse drugsdrama I Feel Fine met Dominic West.

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner_USHIO240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN
LadyBird
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px