banner Pieter Konijn
NIEUWS - In productie

Cast bekend van Sneekweek

08 juli 2015

Ze waren er helemaal voor naar het Sneekermeer afgereisd: de castleden van de nog op te nemen sexy thriller Sneekweek. Midden op het water presenteerde debuterend regisseur Martijn Heijne vervolgens zijn spelersgroep.

Sneekweek wordt een venijnig broertje van Verliefd op Ibiza. Het Friese waterfestijn is het decor voor een thriller waarin zes jongens en meiden het plan hebben opgevat om een week lang eens lekker loos te gaan. Maar bizarre en beangstigende gebeurtenissen doen de stemming al snel omslaan van gezellig naar gruwelijk.

Veel nieuwe gezichten stelde producent Klaas de Jong vandaag voor, we noemen er een paar: Carolien Spoor, Jelle de Jong, Jord Knotter, Holly Brood, Yootha Wong-Loi-Sing, Jonas De Vuyst. Onder de bekendere namen komen we Frank Lammers, Sanne Langelaar en de populaire vlogger Rutger Vink tegen. Regisseur Martijn Heijne werkte als assistent onder Roel Reiné en Johan Nijenhuis, en regisseerde voor de televisieseries Lesbos en Love Hurts.

foto: woelige baren voor van links naar rechts Ferry Doedens, Holly Brood, Carolien Spoor, Jelle de Jong, Jord Knotter, Yootha Wong-Loi-Sing, Jonas De Vuyst, David Lucieer, Sanne Langelaar en vlogger Rutger Vink (A-Film)

Opnamen starten, hoe kan het ook anders, tijdens de Sneekweek: 1 t/m 6 augustus. Sneekweek wordt in 2016 in de bioscopen verwacht.

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Banner CineJobs240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Dorst_HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN