Gek van Oranje
NIEUWS - In productie

Cast Hallo bungalow met Jennifer Hoffman uitgebreid

12 augustus 2015

Door op het laatste moment Jennifer Hoffman en Jenny Arean toe te voegen heeft regisseur Anne de Clerq de cast van haar komedie Hallo bungalow nu compleet.

Momenteel zijn in Euverem, Zuid-Limburg de opnamen in volle gang van de komedie Hallo bungalow. In de film proberen drie medewerksters van een vakantiepark hun criminele baas te chanteren om zo uit hun saaie leventje te kunnen breken. Maar de gangster blijkt een pittige tegenstander die huurmoordenaars inschakelt om de chanteerders op te sporen.

De rollen van de drie medewerksters worden vertolkt door Lies Visschedijk, Eva van der Gucht en Anne-Marie Jung. Stefan de Walle, Martijn Fischer en Roeland Fernhout spelen de mannelijke hoofdrollen. Met Jennifer Hoffman en Jenny Arean is de cast nu compleet. Anne de Clerq (Jack bestelt een broertje) schreef het scenario samen met Elle van Rijn. Hallo bungalow wordt in december in de bioscopen verwacht en wordt uitgebracht door Just Film Distribution.

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

vacature
BannerIjslandBende_2
Design Ad Banner 240x180– HFN
9694_BVHV_BANNER_HFN(240x180px)
Banner-HLIV-240x180
Banner CineJobs240x180px
17102.BARCO.HollandFilmNieuws.onlinebanner.v2
9695_WILD_BANNER_HFN(240x180px)