banner Pieter Konijn
NIEUWS - In productie

Daniel Boissevain in roadmovie Eddy Terstall

21 september 2015

Daniël Boissevain, Eva Duijvesteijn en Jamie Grant gaan de hoofdrollen spelen in Alberta, de nieuwe film van regisseur Eddy Terstall. Producent Fu Works is gisteren met de opnamen gestart.

Terstall maakt de film samen met Erik Wünsch, een commercialregisseur. Eerder maakten zij ook samen Meet me in Venice die nu nog in bioscopen en filmtheaters is te zien. 

De tragikomedie Alberta vertelt over Freek (Daniël Boissevain), een succesvolle reclameman die ondanks zijn geweldige vrouw (Eva Duijvestein) in een midlifecrisis belandt. Freek wordt hopeloos verliefd op een mysterieuze jonge vrouw genaamd Alberta (Jamie Grant). Zij haalt hem over om naar de Canadese provincie Alberta te reizen om Bob Ross (wie kent hem niet)-achtige schilderijen te gaan maken.

De film zal gedraaid gaan worden in Canada, België en Nederland. Het ligt in de bedoeling dat Alberta eind 2016 in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn. 

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN