Gek van Oranje
NIEUWS - In productie

De familie Slim is compleet

12 september 2017

Vorige week werd bekend dat er weer een nieuw Nederlands familie-avontuur in de maak is: De familie Slim. Aan de toch al diverse cast van cabaretier Najib Amhali en kickbokser Peter Aerts zijn nu Harry Piekema en ‘influencer’ Sara Dol toegvoegd.

Vandaag werd bekend dat Harry Piekema, Tatum Dagelet, Matheu Hinzen en de vijftienjarige Sara Dol (bekend uit Musical.ly) het titelgezin uit De familie Slim gaan spelen. Eerder waren al cabaretier Najib Amhali, kickbokser Peter Aerts en Precious Bostelaar gecast.

De familie Slim gaat over een gezin vol uitvinders. Alleen die van de jongste zoon Max mislukken nogal eens waardoor hij zich het buitenbeentje van de familie voelt. Als zijn ouders en zus op een groot uitvindersfestival worden ontvoerd door  Elon Teslison, de grote rivaal van de familie, moet Max alles op alles zetten om hen te redden. Met wat? Een uitvinding die wérkt!

Harry Piekema (bekend van de AH-commercials, maar hij speelde ook een opvallende rol in de toneelbewerking van Borgen) speelt de rol van vader Fritz Slim, uitvinder van alledaagse zaken. Tatum Dagelet  (Brutale moeders, 4 handen op 1 buik) vertolkt de rol van zijn eveneens slimme echtgenote. Voor de kids zijn de vijftienjarige Sara Dol (influencer met ruim 641.000 volgers op Musical-ly) en Matheu Hinzen (Bloed, zweet en tranen, Onze jongens, Uilenbal) gecast.

De familie Slim wordt geproduceerd door Just Productions en Gates Pictures. De regie is in handen van Roy Poortmans en het scenario werd geschreven door Sander de Regt.
Just Film Distribution brengt De familie Slim op 6 december 2017 uit in de bioscoop.

 

Slim stel: Harry Piekema, Sara Dol, Matheu Hinzen, Tatum Dagelet / Foto: Pief Weyman

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner CineJobs240x180px
BannerIjslandBende_2
9694_BVHV_BANNER_HFN(240x180px)
Banner-HLIV-240x180
9695_WILD_BANNER_HFN(240x180px)
vacature
Design Ad Banner 240x180– HFN
17102.BARCO.HollandFilmNieuws.onlinebanner.v2