banner Pieter Konijn
NIEUWS - In productie

Douwe Bob en Lee Towers in De grote Hummimummi Kerstspecial

22 september 2017

Zullen ze voor de kerst begint nader tot elkaar komen? De grote Hummimummi Kerstspecial is een droogkomische kerstspecial met wereldberoemde kerstnummers die iedereen mee kan zingen, vertolkt door een divers gezelschap aan artiesten. Naast Lee Towers en Douwe Bob komen ook Shirma Rouse, Akwasi en De Likt voorbij. De stemmen in de film worden vertolkt door Alex Klaasen (Hummimummi) en Jetty Mathurin (Oessiepoessie). Mascha Halberstad – een van de beste Nederlandse animatieregisseurs, bekend van Munya in Mij en Wild Frontier voor The Prodigy – is de geestelijk vader en maker van Hummimummi. Het script werd geschreven door Mieke de Jong.

De grote Hummimummi Kerstspecial is in december in de filmtheaters te zien en wordt in de kerstvakantie door de VPRO uitgezonden op NPO Zapp. De distributie van de film is in handen van Herrie Film & TV.

Douwe Bob in De grote Hummimummi Kerstspecial

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner_USHIO240x180
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird
Dorst_HFN
Design Ad Banner 240x180– HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px