banner Pieter Konijn
NIEUWS - In productie

Filmversie All You Need Is Love in de maak

23 oktober 2017

Als een filmhit begint met naamsbekendheid, dat heeft All You Need Is Love niets te vrezen. Het programma van RTL (en daarvoor ondermeer Veronica) is al vijfentwintig jaar op de buis, en nog steeds een kijkcijferkanon. Het wordt sinds de start in 1992 gepresenteerd door Robert ten Brink. Er waren al kerstspecials en live-optredens, maar een All You Need Is Love-speelfilm, dat was nog niet geprobeerd.

Het idee is afkomstig van producent/regisseur Job Gosschalk (De zevende hemel) die in het AD toelicht waar film en programma elkaar raken. ‘Het gaat om een vrouw die dertig jaar geleden een potentiële partner in de uitzending afwees. Zij wordt door de programmamakers benaderd om weer in de uitzending te komen. Dan gaat de vrouw, die inmiddels in een soort crisis verkeert, op zoek naar de man van toen.’

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner CineJobs240x180px
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner_USHIO240x180
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)