banner Pieter Konijn
NIEUWS - In productie

Gijs Naber wordt Redbad

30 augustus 2017

De eerste twee acteursnamen voor Redbad zijn bekend gemaakt. Gijs Naber zal de vroegmiddeleeuwse held gaan spelen in het actiespektakel van Roel Reiné. Huub Stapel vertolkt de rol van diens vader, koning Aldigisl.

Naber is al enige maanden in training voor Redbad, waarvan de opnamen volgende maand starten. Het belooft een fysiek zware rol te worden, met onder meer paardrijden en zwaardgevechten. De acteur staat momenteel volop in de belangstelling. Hij speelt de hoofdrol in de NFF-openingsfilm Tulipani en is te zien in het finale seizoen van Penoza.

Aanstaande maandag zal de productie van Redbad meer namen bekendmaken tijdens een castpresentatie. HFN zal daarvan verslag doen in de Nieuwsbrief.

Een van de beoogde lokaties van Redbad / Farmhouse

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie