banner Pieter Konijn
NIEUWS - In productie

Grote namen toegevoegd aan cast Bella Donna’s

30 december 2016

De cast van Bella Donna’s heeft er een paar klinkende namen bij gekregen. Egbert-Jan Weeber, Robert de Hoog, Manuel Broekman en Thijs Römer zullen eveneens te zien zijn in de romantische komedie van Jon Karthaus.

Inmiddels zijn de opnamen gestart van de film over de drie vriendinnen die besluiten de bucketlist van hun overleden maatje Bella te voltooien. Kiki van Deursen, Eva Laurenssen en Carolien Karthaus-Spoor spelen de hoofdrollen. Net als bij Karthaus’ vorige film, de hit Homies, schreef hij het script van Bella Donna’s samen met Diederik Jekel. Het is sowieso een reünie, want Spoor, Van Deursen, Laurenssen, De Hoog en Broekman hadden ook grote rollen in Homies.

Producent van Bella Donna’s is Kaap Holland, die net met De zevende hemel en Hart Beat twee hits heeft gescoord. Ook de aanstaande release Ron Goossens, low-budget stuntman is van de productiemaatschappij.

Dutch FilmWorks zal Bella Donna’s in het najaar van 2017 in de bioscopen uitbrengen.

 

Bella Donna's in de bocht / Dutch FilmWorks

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN
LadyBird